Curs de pregătire examen IELTS grupă intensiv

5 students

Intensiv: 3 şedinţe pe săptămână de câte 2 ore;

Durată: 1 lună jumătate;

Nr. partcipanti: minim 4;

Varianta – tandem sau individual;

Frecvenţă: variază, minim 1 şedinţă de câte 2 ore pe săptămână;

Durată: variază;

Descrierea cursului

IELTS (International English Language Testing System) este cel mai recunoscut test de aptitudini de limba engleză acceptat pentru angajare și este recunoscut de peste 9.000 de organizații în peste 135 de țări din lumea întreagă. Învăţând  în singura şcoală acreditată din judeţul Bihor ca centru de pregătire şi testare IELTS, cu profesorii nostri calificaţi, cu o vastă experienţă în pregătirea necesară susţinerii acestui examen şi dispunând de toate resursele necesare pentru învăţare veţiputea să urmaţi un program de studii care te va pregăti pentru ziua în care vei susţine testul.

În cadrul cursului vei exersa diverse tipuri de activităţi specifice fiecărei probe de la examen, primi sfaturi cu privire la modul de abordare a celor patru probe, în vederea obţinerii punctajului dorit şi modalităţi de a-şi dezvolta încrederea în sine precum şi abilităţile de reuşită la examen.

Totodată, aveţi posibilitatea în cadrul cursului să vă imbunătăţiţi cunoştinţele generale de limba engleză prin aplicarea unor exerciţii croite pe structura examenului, care îmbină însă şi probleme de limbaj general.

Programa la IELTS variază în funcţie de nivelul de start al cursanţilor, timpul de pregătire, tipul de examen – General sau Academic- şi punctajul necesar, cursul neavând un număr exact de ore; pe parcursul orelor se folosesc materiale şi trainere oficiale de pregătire pentru IELTS iar periodic se realizează pretestări.

Mai jos găsiţi informaţii generale privind testul IELTS:

https://www.britishcouncil.ro/sites/default/files/ielts-information-for-candidates-2016-english-uk.pdf

Instructor:

Daiana Garai

PROFESOR ENGLEZĂ, SPANIOLĂ, ROMÂNĂ PENTRU STRĂINI

“TO BE, OR NOT TO BE, that is the question” A fi sau a nu fi capabil de a interacţiona într-o limbă străină A fi sau a nu fi calificat pentru a aplica la diferite universităţi, job-uri, etc A fi sau a nu fi fluent într-o limbă de circulaţie internaţională Alegerea îţi aparţine!

Patricia Pentek

PROFESOR ENGLEZĂ, FRANCEZĂ

De-a lungul timpului am avut ocazia să lucrez cu cursanți de vârste și din domenii diferite. Astfel, am ținut cursuri pentru diferite firme, cursuri de pregătire a medicilor sau asistentelor pentru plecarea în străinătate sau cursuri de pregătire a elevilor sau studenților pentru diferite examene lingvistice.

Curriculum is empty

Instructor

admin

0.00 average based on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Free

Leave a Reply

Your email address will not be published.