Curs de pregătire GOETHE – germană

Curs de pregătire GOETHE – germană
0 student

Durata: minim 40 de ore – la cerere  mai mult în funcţie programul cursanţilor

2 luni jumătate

Frecvenţă: 2 şedinţe de câte 2 ore (180 minute) minute pe saptamana

Nr. participanți: minim 3

Descriere:

Cursul este dedicat tuturor persoanelor care doresc să obțină certificatul GOETHE necesar studiilor in străinătate și găsirii unui loc de muncă; structura cursului este conform aptitudinilor testate în cadrul examenului. Învăţând  în şcoala noastră acreditată ca centru de pregătire Goethe, sip e viitor centru de testare, cu profesorii nostri calificaţi, care dețin o vastă experienţă în pregătirea necesară susţinerii acestui examen şi dispunând de toate resursele necesare pentru învăţare vei putea să urmaţi un program de studii care te va pregăti pentru ziua în care vei susţine testul.

În cadrul cursului vei exersa diverse tipuri de activităţi specifice fiecărei probe de la examen, primi sfaturi cu privire la modul de abordare a celor patru probe, în vederea obţinerii punctajului dorit şi modalităţi de a-şi dezvolta încrederea în sine precum şi abilităţile de reuşită la examen.

Totodată, aveţi posibilitatea în cadrul cursului să vă imbunătăţiţi cunoştinţele generale de limba germană prin aplicarea unor exerciţii croite pe structura examenului, care îmbină însă şi probleme de limbaj general.

Instructor:

Anca Cheta
MANAGER ȘI PROFESOR ENGLEZĂ - GERMANĂ

Anca Cheta

Oricine renunţă să înveţe este bătrân, chiar dacă are 20 sau 80 de ani. Oricine continuă să înveţe rămâne tânăr. Cel mai important lucru în viaţă este să-ţi păstrezi propria minte tânără. Profesorii îți deschid ușa. De intrat, trebuie să intri singur.
Curriculum is empty

Instructor

admin

0.00 average based on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
$100.00

Leave a Reply

Your email address will not be published.