Curs de pregătire GOETHE – grupă intensiv

Curs de pregătire GOETHE – grupă intensiv
4 students

Intensiv: 3 şedinţe pe săptămână de câte 2 ore

Durată: 1 lună jumătate

Nr. participanți: minim 4 – se poate și varianta – tandem sau individual

Frecvenţă: variază, minim 2 şedinţă de câte 2 ore pe săptămână

Durată: variază

Descriere:

Cursul este dedicat tuturor persoanelor care doresc să obțină certificatul GOETHE necesar studiilor in străinătate și găsirii unui loc de muncă; structura cursului este conform aptitudinilor testate în cadrul examenului. Învăţând  în şcoala noastră acreditată ca centru de pregătire Goethe, sip e viitor centru de testare, cu profesorii nostri calificaţi, care dețin o vastă experienţă în pregătirea necesară susţinerii acestui examen şi dispunând de toate resursele necesare pentru învăţare vei putea să urmaţi un program de studii care te va pregăti pentru ziua în care vei susţine testul.

În cadrul cursului vei exersa diverse tipuri de activităţi specifice fiecărei probe de la examen, primi sfaturi cu privire la modul de abordare a celor patru probe, în vederea obţinerii punctajului dorit şi modalităţi de a-şi dezvolta încrederea în sine precum şi abilităţile de reuşită la examen.

Totodată, aveţi posibilitatea în cadrul cursului să vă imbunătăţiţi cunoştinţele generale de limba germană prin aplicarea unor exerciţii croite pe structura examenului, care îmbină însă şi probleme de limbaj general.

Instructors:

Anca Cheta
MANAGER ȘI PROFESOR ENGLEZĂ - GERMANĂ

Anca Cheta

Oricine renunţă să înveţe este bătrân, chiar dacă are 20 sau 80 de ani. Oricine continuă să înveţe rămâne tânăr. Cel mai important lucru în viaţă este să-ţi păstrezi propria minte tânără. Profesorii îți deschid ușa. De intrat, trebuie să intri singur.
Elena Laza
ASISTENT MANAGER - SECRETARIAT

Elena Laza

Îmi place să comunic cu oamenii, sunt o persoană deschisă și flexibilă. Îmi place să știu că le ofer clienților și cursanților toate informațiile necesare pentru a se putea înscrie la cursul sau examenul potrivit nevoilor acestora.
Curriculum is empty

Instructor

admin

0.00 average based on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
$100.00

Leave a Reply

Your email address will not be published.