Curs general limba germană acreditat de Ministerul Muncii şi Învăţământului – adulți

3 students

Nr. minim participanţi: 10

Durată: 80 de ore

Frecvenţă: variază, minim 3 ori pe săptămână

Cursul general de limba germană se adresează atât persoanelor care doresc să înveţe limba germană pentru îmbunătăţirea cunoştinţelor deja existente, acumularea unora noi sau însuşirea de la nivelul zero.

Acest curs se adresează tuturor nivelurilor, de la elementar până la nivelul avansat. Poate fi considerat şi un curs de bază, premergător altor cursuri, specializate în anumite domenii cum ar fi afaceri, turism, tehnic sau cursurilor de pregătire pentru examene; este dedicat atât elevilor de liceu, copiiilor de clase primare sau gimnaziu cât şi adulţilor.

Numărul minim de ore recomandate este de 80 cu posibilitate de prelungire sau continuare cu un al doilea modul.

Pe durata cursului se va urmări dezvoltarea tuturor abilităţilor (vorbirea, citirea, ascultarea, scrierea) urmând ca în timpul desfăşurării şedinţelor de curs să fie testate cunoştinţele acumulate de către participanţi prin aplicarea unor teste de evaluare periodice iar la încheierea cursului să aibă loc o evaluare finală în urma căreia, profesorul să ofere o descriere detaliată a evoluţiei cursanţilor, menţionând punctele tari şi cele care mai necesită îmbunătăţiri. La terminarea cursului, puteţi solicita o diploma de participare si/sau absolvire.

Competenţele care sunt dezvoltate conform Cadrului de Referinţă European al limbilor străine – AICI

Mai jos puteţi vedea programa orientativă pentru nivelul începător şi intermediar-avansat; Suportul și materialele de curs vor fi selectate de către profesor în urma testului de plasare în vederea stabilrii nivelului cursanţilor, exceptând cei care nu deţin deloc cunoştinţe, urmând ca acestea împreună cu programa să fie adaptate nevoilor acestora.

Instructor:

Ildiko Szekedi

PROFESOR GERMANĂ, MAGHIARĂ

Țin cursuri generale, economice, medicale; individuale, în tandem și în grupe pentru adulți și adolescenți la toate nivelurile. Îmbin metode tradiționale cu cele mai noi recunoașteri ale cercetării științifice în domeniul metodicii de specialitate și neuroștiințe (ex. metoda ”Birkenbihl”).

Curriculum is empty

Instructor

admin

0.00 average based on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Free

Leave a Reply

Your email address will not be published.