Cursuri limbaj afaceri pentru companii

Cursuri limbaj afaceri pentru companii
0 student

Cursuri limbaj afaceri pentru companii grupă, individual sau tandem – engleză, germană, franceză, spaniolă, română pentru străini

Cursurile sunt dedicate angajaților firmelor care doresc să își îmbunătățească cunoștințele lingvistice și au nevoie de limbaj specializat în domeniul lor de activitate. Acestea se desfășoară de cele mai multe ori la sediul firmelor, însă pot să existe și variantele de curs individual sau în grupe mici, cazuri în care persoanele interesate urmează cursurile la noi la școală.

Programa cursului se adaptează la dorința clientului, în urma testării nivelului candidaților și domeniul acestora de activitate. De multe ori, aceste cursuri sunt combinate, adică cursanții acumulează atât vocabular specific domeniului de activitate cât și limbaj general, care este pus în practică prin diverse metode de predare cum ar fi: scurte prezentări, dialoguri pe roluri, rapoarte scrise, corespondență pe teme (scrierea de e-mail-uri, trimiterea unor comenzi, completarea unor cereri, devize etc).

Instructor:

Curriculum is empty

Instructor

admin

0.00 average based on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
$150.00

Leave a Reply

Your email address will not be published.