Cursuri pentru copii – franceză

0 student

Cursurile pentru copii sunt cele mai interactive tipuri de cursuri pentru că se bazează mult pe comunicare în cadrul grupei, exerciții de citit, scris și ascultat, lucru cu carduri vizuale, imagini, concursuri de vocabular, rebus, domino etc, menite să dezvolte competențele esențiale exprimării într-o limbă străină încă de la o vârstă fragedă. În afară de acestea, sunt integrate și activități mai puțin comune, cum ar fi piese de teatru în variantă modernă în limba engleză, citit de lecturi cu parte audio și scris creativ la copiii mai mari, unde aceștia învață să scrie scurte povestiri care mai apoi vor fi interpretate pe roluri.

Instructor:

Gabriela Pentek

PROFESOR ENGLEZĂ, FRANCEZĂ

De-a lungul timpului am avut ocazia să lucrez cu cursanți de vârste și din domenii diferite. Astfel, am ținut cursuri pentru diferite firme, cursuri de pregătire a medicilor sau asistentelor pentru plecarea în străinătate sau cursuri de pregătire a elevilor sau studenților pentru diferite examene lingvistice.

Elena Sobieschi

PROFESOR FRANCEZĂ, ROMÂNĂ PENTRU STRĂINI

De atâtea ori ești om, câte limbi cunoști, se spune. Cred că e absolut adevărat! Când înveți o limbă străină, înveți vrei – nu vrei și despre o cultură străină, un alt mod de a vedea lumea. Deci e musai de învățat! Cu cât mai repede, cu atât mai bine!

Instructor

admin

0.00 average based on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Free

Leave a Reply

Your email address will not be published.