English through Drama and Storytelling

0 student

Durata: 1 an de zile/ nivel

Frecventa: 1 sedinta pe saptamana (50 min)

Nr. minim de participanti: 4 copii

Data de începere: 30 septembrie 2019

Arta povestirii a reprezentat întotdeauna un mijloc excelent de comunicare, devenind astfel un mediu propice pentru a contextualiza învățarea, plasându-i pe micii exploratori într-o multitudine de situații cât mai aproape de realitate.

Această formă de învățare are loc instinctiv și inconștient și prin urmare transformă procesul de dobândire a cunoștințelor într-un joc plăcut și antrenant, creativ și de cele mai multe ori spontan.Cursanții au ocazia de a-și îmbunătăți atât abilitățile oratorice, cât și cele de ascultare în limba engleză, un mare accent fiind pus pe exersarea elementelor de pronunție și fonetică. Mai mult, acest tip de atelier urmărește totodată dezvoltarea personală a copiilor, încurajând interacțiunea dintre aceștia și lucrul în echipă.

Fiecare poveste din cadrul programului include activități practice și exerciții de comunicare destinate copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 – 14 ani, menite să încurajeze și să stimuleze o exprimare liberă și naturală în limba engleză, fără teamă de greșeli.

Instructor:

Bianca

PROFESOR ENGLEZĂ, SPANIOLĂ

Datoria mea, este aceea de a facilita procesul de învaţare al cursanţilor, de a deveni partener în învăţare, deoarece procesul este întotdeauna reciproc. Mă strădui să alung teama de răspuns greşit şi să sădesc în locul ei curiozitatea si încrederea în forţele proprii.

Curriculum is empty

Instructor

admin

0.00 average based on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Free

Leave a Reply

Your email address will not be published.