Curs general limba română pentru străini – adulți

4 students

Nivel: A1-C1

Frecvenţă: 2 şedinţe de câte 2 ore (180 minute) minute pe săptămână

Durata: 50 ore, 3 luni

Nr. minim participanti: 4

Descriere: Cursul se adresează persoanelor străine, care nu au ca limba maternă, limba română; în cadrul cursului se vor însuși cunoștințe de bază la nivel începător, continuând cu nivelul intermediar și avansat. Acest curs este recomandat atât studenților străini care au nevoie de limba română în mediul academic dar și în cazul oamenilor de afaceri care doresc să se descurce la locul de muncă.

Pe durata cursului se va urmări dezvoltarea tuturor abilităţilor (vorbirea, citirea, ascultarea, scrierea) urmând ca în timpul desfăşurării şedinţelor de curs să fie testate cunoştinţele acumulate de către participanţi prin aplicarea unor teste de evaluare periodice iar la încheierea cursului să aibă loc o evaluare finală în urma căreia, profesorul să ofere o descriere detaliată a evoluţiei cursanţilor, menţionând punctele tari şi cele care mai necesită îmbunătăţiri. La terminarea cursului, puteţi solicita o diploma de participare si/sau absolvire.

Mai jos puteţi vedea programa orientativă pentru nivelul începător.

Instructor:

Elena Sobieschi

PROFESOR FRANCEZĂ, ROMÂNĂ PENTRU STRĂINI

De atâtea ori ești om, câte limbi cunoști, se spune. Cred că e absolut adevărat! Când înveți o limbă străină, înveți vrei – nu vrei și despre o cultură străină, un alt mod de a vedea lumea. Deci e musai de învățat! Cu cât mai repede, cu atât mai bine!

Curriculum is empty

Instructor

admin

0.00 average based on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Free

Leave a Reply

Your email address will not be published.