Curs Cambridge Junior – Starter, Movers, Flyers

0 student

Durata: toată perioada anului 

Frecvenţă: 1 şedinţă de câte 2 ore (180 minute) minute pe săptămână

Nr. participanți: grupe mici 3 – 5 copii

Descriere:

De anul acesta introducem cursuri de pregatire Cambridge pentru Juniori, cu vârste curprinse între 7 și 12 ani. Cursurile au loc o dată pe săptămână în grupe mici de câte 3 până la 5 copii și se desfășoară pe toată perioada anului venind în completarea cursurilor de engleză general.

Acestea doresc să încurajeze copiii în a se obișnui cu structura examenelor mai dificile de engleză si reprezintă în același timp un mod foarte eficient de verificare a evoluției cunoștințelor acumulate.

Instructor:

Bianca Roșian

PROFESOR ENGLEZĂ, SPANIOLĂ

Datoria mea, este aceea de a facilita procesul de învaţare al cursanţilor, de a deveni partener în învăţare, deoarece procesul este întotdeauna reciproc. Mă strădui să alung teama de răspuns greşit şi să sădesc în locul ei curiozitatea si încrederea în forţele proprii.

Patricia Pentek

PROFESOR ENGLEZĂ, FRANCEZĂ

De-a lungul timpului am avut ocazia să lucrez cu cursanți de vârste și din domenii diferite. Astfel, am ținut cursuri pentru diferite firme, cursuri de pregătire a medicilor sau asistentelor pentru plecarea în străinătate sau cursuri de pregătire a elevilor sau studenților pentru diferite examene lingvistice.

CERTIFICARI SI PARTENERI OFICIALI

Curriculum is empty

Instructor

User Avatar admin

0.00 average based on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Free

Leave a Reply

Your email address will not be published.