Cursuri Engleza pentru afaceri

3 students

Nivel: A1-C1
Frecvență: o dată sau două ori pe săptămână
Pregătire aprox: 120 ore/nivel
Modul: 40/50 ore

Tot mai multe companii au nevoie de angajați fluenți într-o limbă străină pentru a putea comunica cu furnizori sau clienți din alte țări. Astfel, nevoia de a cunoaște măcar o limbă străină a devenit un element extrem de important în rândul angajaților și o competență necesară la orice interviu sau loc de muncă.

CUM SE DESFĂȘOARĂ CURSURILE:

✓ la începutul cursului se va susține un test de plasare
✓ se va face o evaluare a nevoilor cursanților, în urma căreia se va stabili programa și materialele folosite la curs
✓ cursurile la grupă pot fi desfășurate atât la sediul centrului nostru, cât și la sediul firmelor
✓ Cursurile se pot desfășura individual, în tandem sau în grupă.
✓ orele au loc sub formă de module de minim trei luni și un minim de 50 de ore/modul
✓ centrul nostru oferă firmelor și alte tipuri de servicii precum realizarea de interviuri în limba engleză, germană sau franceză pentru recrutarea noilor angajați, dar și testarea competențelor lingvistice la personalul existent
✓ atmosferă relaxantă, profesori flexibili, înțelegători și dedicați
✓ materiale variate, adaptate nevoilor grupei, care abordează toate competențele care trebuie dobândite (scris, comunicare orală, citit, înțelegerea discursurilor orale)
✓ suport de curs inlus în preț
✓ metode moderne și dinamice de predare care fac ca orele să fie cât mai interactive (folosirea dispozitivelor multimedia, ecran proiecție sau laptop conectat la smart tv pentru vizionarea de filmulețe tematice în vederea îmbunătățirii vocabularului și a platformelor cu exerciții de gramatică, fonetică, ascultare)
✓ simularea unor situații reale de comunicare orală și scrisă întâmpinate la locul de muncă pe bază de joc de rol, dialoguri, întrebări și răspunsuri

Pentru a urmări secvențe filmate de la cursurile noastre la clienții noștri business, puteți să vizitați pagina de facebook Babel School iar pentru mai multe detalii si ofertă trimite-ți-ne un e-mail la: contact@babelschool.ro

Instructor:

Anca Cheta

PROFESOR GERMANĂ, ENGLEZĂ

Oricine renunţă să înveţe este bătrân, chiar dacă are 20 sau 80 de ani. Oricine continuă să înveţe rămâne tânăr. Cel mai important lucru în viaţă este să-ţi păstrezi propria minte tânără. Profesorii îți deschid ușa. De intrat, trebuie să intri singur.

Patricia Pentek

Engleză, Franceză

De-a lungul timpului am avut ocazia să lucrez cu cursanți de vârste și din domenii diferite. Astfel, am ținut cursuri pentru diferite firme, cursuri de pregătire a medicilor sau asistentelor pentru plecarea în străinătate sau cursuri de pregătire a elevilor sau studenților pentru diferite examene lingvistice.

CERTIFICARI SI PARTENERI OFICIALI

Curriculum is empty

Instructor

User Avatar admin

0.00 average based on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Free

Leave a Reply

Your email address will not be published.