Curs limba engleză (individual, tandem, grupă)

0 student

Predare in limbile română, maghiară sau engleză

Nivel: A1-C1
Frecvenţă: o dată sau de două ori pe săptămână
– sau intensiv trei ori pe săptămână sau zilnic
Pregătire aprox: 120 ore/nivel
Durata modul curs: 50 de ore

Modul: septembrie 2020 – ianuarie 2021

Cursul general de limba engleză se adresează atât persoanelor care doresc să înveţe limba germană pentru îmbunătăţirea cunoştinţelor deja existente, cât și celor catre pornesc de la nivelul zero. Acest curs se adresează tuturor nivelurilor, de la elementar până la nivelul avansat.
Poate fi considerat şi un curs de bază, premergător altor cursuri, specializate în anumite domenii cum ar fi afaceri, turism, tehnic sau cursurilor de pregătire pentru examene; este dedicat atât elevilor de liceu, copiilor de clase primare sau gimnaziu cât şi adulţilor.
Cursurile se pot desfășura individual, în tandem sau în grupă.

Detalii curs:

✓ pe durata cursului se va urmări dezvoltarea tuturor abilităţilor (vorbirea, citirea, ascultarea, scrierea) urmând
✓ pe parcursul desfăşurării şedinţelor de curs să fie testate cunoştinţele acumulate de către participanţi prin aplicarea unor teste de evaluare periodice
✓ la încheierea cursului să aibă loc o evaluare finală în urma căreia, profesorul să ofere o descriere detaliată a evoluţiei cursanţilor, menţionând punctele tari şi cele care mai necesită îmbunătăţiri
✓ la terminarea cursului, puteţi solicita o diploma de participare si/sau absolvire.
✓ competenţele care sunt dezvoltate conform Cadrului de Referinţă European al limbilor străine – AICI
✓ suportul și materialele de curs vor fi selectate de către profesor în urma testului de plasare în vederea stabilirii nivelului cursanţilor, urmând ca acestea împreună cu programa să fie adaptate nevoilor acestora.
✓ Programă modernă care îmbină elemente de învățare de tip suport scris (fișe de lucru, caiet de exerciții, suport curs de la edituri prestigioase ex. Cambridge, Fischer, Oxford Press) cu platforme de învățare precum isl collective, cambridgeenglish.org,teachingenglish.org.uk , unde profesorii noștri au acces și pot descărca material audio și video
✓ numărul minim de ore recomandate este de 50 cu posibilitate de prelungire sau continuare cu un al doilea modul
✓ oferim cursuri și cu predare în limba maghiară pentru persoane de etnie maghiară sau în limba engleză pentru străini

Tarif grupă (4-8 persoane)
Modul: septembrie 2020 – ianuarie 2021 – 50 ore
✓ 3-4 persoane – de la 1150 lei la 900 lei
✓ 5-6 persoane- de la 1.100 lei la 800 lei
✓ peste 6 persoane – de la 900 lei la 700 lei

Patricia Pentek

PROFESOR ENGLEZĂ, FRANCEZĂ

De-a lungul timpului am avut ocazia să lucrez cu cursanți de vârste și din domenii diferite. Astfel, am ținut cursuri pentru diferite firme, cursuri de pregătire a medicilor sau asistentelor pentru plecarea în străinătate sau cursuri de pregătire a elevilor sau studenților pentru diferite examene lingvistice.

Anca Cheta

PROFESOR ENGLEZĂ, GERMANĂ

Oricine renunţă să înveţe este bătrân, chiar dacă are 20 sau 80 de ani. Oricine continuă să înveţe rămâne tânăr. Cel mai important lucru în viaţă este să-ţi păstrezi propria minte tânără. Profesorii îți deschid ușa. De intrat, trebuie să intri singur.

Elena Sobieschi

FRANCEZĂ, ENGLEZĂ, ROMÂNĂ PENTRU STRĂINI

De atâtea ori ești om, câte limbi cunoști, se spune. Cred că e absolut adevărat! Când înveți o limbă străină, înveți vrei – nu vrei și despre o cultură străină, un alt mod de a vedea lumea. Deci e musai de învățat! Cu cât mai repede, cu atât mai bine!

Simona Moldovan

FRANCEZA SI ENGLEZA

Invata tot ce poti de fiecare data cand poti, de la oricine poti; mereu va veni o vreme cand vei fi recunoscator ca ai facut lucrul acesta. Cunoasterea unei limbi straine este usa catre cunoastere. Nu vei intelege niciodata o limba pana nu vei intelege cel putin doua. Sa cunosti o alta limba este ca…

CERTIFICARI SI PARTENERI OFICIALI

Instructor

User Avatar admin

0.00 average based on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
900.00lei 700.00lei

Leave a Reply

Your email address will not be published.