fbpx

Cursuri pregatire Cambridge

Home / Cursuri / Cursuri pregatire Cambridge

Curs pregătire Cambridge First & Advanced

Preț promoțional curs pregătire Cambridge FCE SI CAE cu simulare și examen la sfârșit


320 Lei


280 Lei

Examenele CAMBRIDGE: FCE & CAE

Examinarea Cambridge English: First testeaza candidatii care detin competente lingvistice complete. Considerat a fi cel mai popular examen, cu cea mai larga recunoastere pe plan mondial, FCE (First Certificate in English) se situeaza la nivel intermediar pe scala lingvistica europeana. Certificarea FCE este deosebit de utila celor ce intentioneaza sa lucreze într-o tara anglofona sau intr-o organizatie multinationala, celor ce vor sa studieze in strainatate si de asemenea sa foloseasca limba engleza ca pe un mod de viata.

Dacă dorești să demonstrezi angajatorilor sau universităților că poți comunica eficient în limba engleză într-un context profesional ori academic, trebuie să obții certificatul CAE.

Pentru a promova acest examen trebuie să fii capabil:

  • să redactezi e-mailuri și rapoarte complexe și să iei notițe în timpul ședințelor și al prelegerilor;
  • să ții prezentări în engleză pe subiecte complexe;
  • să înțelegi o varietate de texte, de la ficțiune la editoriale

Examenul are patru probe. Candidații susțin probele de Citire – înțelegere a textului (Reading) și Utilizare a limbii engleze (Use of English), Scriere (Writing) și Ascultare (Listening) în aceeași zi. Proba de Vorbire (Speaking) se poate susține în aceeași zi sau într-o altă zi. Această probă se susține în perechi de câte doi candidați, cu doi examinatori

Open chat
1
Bună ziua,
Cu ce vă putem ajuta?