fbpx

TABĂRA DE VARĂ

Home / TABĂRA DE VARĂ
Scoala de vara

English Summer Camp – Tabără de vară în limba engleză

Durata minimă: 6 zile

Frecvență: duminică – vineri

Nr. minim de participanți: 20 de copii

Data de începere: 1 iulie 2021

Oferă-i copilului tău o experiență de neuitat și rezervă-i un loc în tabăra de vară organizată de Babel School pentru vara anului 2021.

Ateliere tematice într-un mediu intercultural, jocuri interactive și amuzante, drumeții în natură și aer curat și, nu în ultimul rând, prieteni noi sunt doar câteva dintre oportunitățile pe care programul de vară le pune la dispoziție tuturor doritorilor. Rolul acestor activități desfășurate exclusiv în limba engleză este de a-i ajuta pe copii să-și depășească barierele de exprimare și recepționare a mesajelor în diferite situații cheie, foarte utile în dezvoltarea lor personală. Programul va fi susțnut de voluntari străini, care vorbesc doar în limba engleză. Astfel, copiii pot învăța să devină mai responsabili și independenți, testându-și atât competențele lingvistice, cât și cele sociale.

Tabăra de vară cu program în limba engleză se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 – 12 ani.

Mai multe detalii despre înscrieri și locație vor fi afișate în curând.

Profesori

Patrica Pentek

PROFESOR ENGLEZĂ, FRANCEZĂ

De-a lungul timpului am avut ocazia să lucrez cu cursanți de vârste și din domenii diferite. Astfel, am ținut cursuri pentru diferite firme, cursuri de pregătire a medicilor sau asistentelor pentru plecarea în străinătate sau cursuri de pregătire a elevilor sau studenților pentru diferite examene lingvistice.

Bianca Roșian

PROFESOR ENGLEZĂ, SPANIOLĂ

Datoria mea, este aceea de a facilita procesul de învaţare al cursanţilor, de a deveni partener în învăţare, deoarece procesul este întotdeauna reciproc. Mă strădui să alung teama de răspuns greşit şi să sădesc în locul ei curiozitatea si încrederea în forţele proprii.

Open chat
1
Bună ziua,
Cu ce vă putem ajuta?