fbpx
Back

Echipa noastră

Anca
MANAGER ȘI PROFESOR ENGLEZĂ - GERMANĂ
Oricine renunţă să înveţe este bătrân, chiar dacă are 20 sau 80 de ani. Oricine continuă să înveţe rămâne tânăr. Cel mai important lucru în viaţă este să-ţi păstrezi propria minte tânără. Profesorii îți deschid ușa. De intrat, trebuie să intri singur.
Elena
ASISTENT MANAGER - SECRETARIAT
Îmi place să comunic cu oamenii, sunt o persoană deschisă și flexibilă. Îmi place să știu că le ofer clienților și cursanților toate informațiile necesare pentru a se putea înscrie la cursul sau examenul potrivit nevoilor acestora.
Elena
PROFESOR FRANCEZĂ, ENGLEZĂ, ROMÂNĂ PENTRU STRĂINI
De atâtea ori ești om, câte limbi cunoști, se spune. Cred că e absolut adevărat! Când înveți o limbă străină, înveți vrei - nu vrei și despre o cultură străină, un alt mod de a vedea lumea. Deci e musai de învățat! Cu cât mai repede, cu atât mai bine!
Gabriela
PROFESOR GERMANĂ
Pentru mine limbile străine sunt poduri care unesc nu doar oameni, ci și culturi. Cu fiecare limbă străină pe care o aprofundăm, dăm sufletului nostru aripi care pot depăși granițele imaginației, ale competențelor interumane și ne putem lua zborul spre mica aventură a transculturalității.
Ildikó
PROFESOR GERMANĂ - MAGHIARĂ
Țin cursuri generale, economice, medicale; individuale, în tandem și în grupe pentru adulți și adolescenți la toate nivelurile. Îmbin metode tradiționale cu cele mai noi recunoașteri ale cercetării științifice în domeniul metodicii de specialitate și neuroștiințe (ex. metoda ”Birkenbihl”).
Patricia
PROFESOR ENGLEZĂ - FRANCEZĂ
De-a lungul timpului am avut ocazia să lucrez cu cursanți de vârste și din domenii diferite. Astfel, am ținut cursuri pentru diferite firme, cursuri de pregătire a medicilor sau asistentelor pentru plecarea în străinătate sau cursuri de pregătire a elevilor sau studenților pentru diferite examene lingvistice.
Simona
PROFESOR FRANCEZA - ENGLEZA
Invata tot ce poti de fiecare data cand poti, de la oricine poti; mereu va veni o vreme cand vei...
Peter Erdei
PROFESOR ENGLEZA - GERMANA
Insprația mea principală este interacțiunea cu studenții. Sunt convins că fiecare om, care s-a hotătât să învețe o limbă, are potențialul de a-și atinge țelul. Eu vă ajut în dezvăluirea acestui potențial.
Deschide Chat
Hello 👋,
Cu ce te putem ajuta?