fbpx
Back

Conditii Generale pentru utilizarea site-ului www.babelschool.ro

ACCEPTAREA CONDITIILOR
Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR
Site-ul www.babelschool.ro a fost creat cu scopul de a informa vizitatorii (potențiali clienți ai Societății BABEL TRAD SRL) despre serviciile prestate de Societate, precum și orice alte informații de interes în legătură cu activitatea specifică desfășurată de Societate.

Informatiile din acest site web sunt cu titlu general si nu se garanteaza exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

INTRODUCERE
Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.babelschool.ro de catre potentialii vizitatori. Accesand si navigand pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi in continuare.
DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI
Prezentul site este detinut in mod legal de Societatea BABEL TRAD SRL (denumită în continuare Societatea), cu sediul în mun. Oradea, str. Dr. Victor Babes, nr. 3, Judet Bihor, prin administrator unic Cheta Anca Monica, cu date de contact: 0729.155.088, e-mail contact@babelschool.ro
Intregul continut al site-ului www.babelschool.ro, incluzand in aceasta notiune texte, imagini, elemente de grafica web, si orice alte date, este proprietatea Societatii (si a Partenerilor sai astfel identificati ) si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.
Drepturi de proprietate intelectuala insemnand toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus, pot fi folosite de terti numai cu acordul scris al titularului lor. Folosirea fara acordul scris al Societatii a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Societatea asigura utilizatorilor site-ului acces limitat pe acest site in scop informativ, dar nu le confera dreptul de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a folosi in scopuri comerciale acest site fara acordul expres si in scris al Societatii.
Accesul si utilizarea paginii www.babelschool.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.
Informatiile prezente pe acest site sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii www.babelschool.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. In orice alte situatii, continutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamantul explicit al reprezentantilor Societatii.
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre Societate si vizitatorul Site-ului se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

NEANGAJAREA RASPUNDERII
Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a serviciilor oferite de Societate, precum și orice alte informații de interes în legătură cu activitatea specifică desfășurată de Societate. Aceasta nu va acorda nici o garantie referitoare la:
– evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;
– neafectarea (in sens negativ) a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.
Astfel, Societatea nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau. Toate informatiile prezentate pe site sunt cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului www.babelschool.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea Societatii in lipsa unor acorduri ulterioare.

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI
Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.
Societatea nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.
Societatea are dreptul de a actualiza / schimba / modifica fara o notificare prealabila aceste conditii generale si continutul site-ului. Pentru a fi in permanenta informati, le recomandam vizitatorilor nostri sa verifice periodic aceasta sectiune.
Orice persoana care doreste sa acceseze unul din serviciile prezentate in site este rugata sa foloseasca mijloacele de contact afisate in sectiunea respectiva a site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

INFORMATII PERSONALE
Pentru utilizarea acestui site, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.
Datele dvs. personale vor fi folosite numai in conditiile expres aratate in politica de confidentialitate afisata pe site. Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI
Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.
Societatea nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.
Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.

Societatea BABEL SCHOOL SRL
Prin administrator Cheta Anca Monica

Deschide Chat
Hello 👋,
Cu ce te putem ajuta?