fbpx
Back

Traduceri autorizate limbi străine Oradea

Traduceri din engleză, germană, franceză, maghiară, italiană, spaniolă în limba română.

Limbajul juridic te poate da peste cap în propria limbă și la fel va face și cu programele de traducere automată. De aceea o traducere autorizată va fi soluția cea mai potrivită!

Ai nevoie de traducerea unui document într-un timp cât mai scurt și într-un mod cât mai profesionist?

Ai ajuns unde trebuie!

Experiența dobândită în cadrul cursurilor de limbi străine susținute de echipa Babel School a dus la crearea departamentului de traduceri autozitate. Aceste traduceri sunt efectuate de traducători colaboratori autorizaţi de către Ministerul Justiţiei pentru a efectua traduceri legalizate, supralegalizări sau pentru a lucra cu Instituţiile statului.

Exemple de situații în care serviciile de traduceri autorizate limbi străine Oradea oferite de Babel School sunt recomandate

✓ traducere diplomă absolvire, licenţă, foaie matricolă
✓ certificate de competenţă, de naştere, căsătorie, deces
✓ permis de rezidenţă

✓ acte necesare înfiinţării societăţilor
✓ procuri speciale, împuterniciri
✓ contracte judiciare
✓ acte constitutive

✓ caziere judiciare şi fiscale
✓ documente emise de către instanţele judecătoreşti (citaţii, sentinţe, somaţii)
✓ contracte comerciale, de vânzare cumpărare, închiriere, comodat
✓ briefuri pentru maşini

Pentru lucrari tehnice (manual tehnice sau instrucțiuni) termenul de predare al lucrărilor se stabilește în funcție de dificultatea textului și volum.

Toţi traducătorii colaboratori sunt autorizaţi de către Ministerul Justiţiei pentru a efectua traduceri legalizate, supralegalizări sau pentru a lucra cu Instituţiile statului.

Date necesare pentru crearea unei oferte de preț traduceri autorizate limbi străine Oradea:

INTERPRETARIAT (translator)

Cu toate că vorbim aceeași limbă – fie ea și limbă străină – și reușim să purtăm o conversație de complezență, în cadrul unor întâlniri oficiale nuanțele comunicării fac diferența. Pentru a transmite profesionalism în astfel de situații vă recomandăm să apelați la serviciile unui translator autorizat.

Pentru cine sunt potrivite aceste servicii?

Pentru persoanele care doresc servicii de interpretariat consecutiv – în cadrul ședințelor, întâlnilor de afaceri, prezentărilor, târgurilor naționale sau internaționale) dar și simultan – în cabină – în cadrul conferințelor. 

Pentru orice intervenție, există posibilitatea de a pune la dispoziția clienților un interpret cu o programare prealabila de minim 3 zile înainte. Totodată, putem să trimitem interpretul să se deplaseze la locul unde este nevoie, chiar dacă este vorba de o altă localitate sau țară, costul transportului și/sau al cazării fiind suportat de către client, acesta nefiind inclus în tariful pe zi, respectiv orele de interpretariat. 

Servicii de interpretariat putem oferi pentru limbile:

  • Engleză
  • Germană
  • Franceză
  • Maghiară 
  • Spaniolă


Pentru informații suplimentare vă așteptăm pe strada George Enescu nr 22 Oradea – Telefon 0729 155 088

Deschide Chat
Hello 👋,
Cu ce te putem ajuta?